Summa sidvisningar

torsdag 8 december 2011

Idag är ingen vanlig dag.....

Idag är det stora STÄDAR dagen! Till skillnad mot vanliga städdagar så är det en städ dag med måååånga "pausar" i soffan mellan varven! Vi renoverar eller snarare bygger på övervåningen. Det ser för j*vligt ut där uppe. Men det får va så, blir bra sen. Även där är takten ganska långsam då vi har haft ganska mycket annat att tänka på.
Förundras varje gång jag städar att det kan bli så skitigt så snabbt...varje gång jag städar/plockar har jag som mål att oxå hålla det fint. JAG är ganska bra på det om jag får säga själv.....nu är jag ju inte direkt nån singeltjej utan barn..:o) (tack gud för det) utan vi är en stor familj.....då medför det en hel del "plock" oxå.

Jag tycker kanske inte det är det tråkigaste som finns...det värsta jag vet är att plocka ur diskmaskinen och lägga in tvätt i rätt garderob! Å,va tråkigt det är!!!!!!!

Kylen ska fyllas nu.....jag ska försöka "snögga" till mig en aning innan besöket på ICA. Skulle lätt som en plätt gå som jag är.....jag har inga problem med det egentligen. .o)

Kolla över julklapparna och ringa ett X antal samtal på "To Do" listan...SEn ska jag vila....Zzzzz...sova en stund!!!!
På lördag ska vi åka till Göteborg...vi ska fira + 30 veckor...lite "mot alla odds" är bäbis kvar och nu är jag nästan säker på att den blir det....i +40 v!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar