Summa sidvisningar

onsdag 14 december 2011

Julgodis....bäbiskoll och underbara pedagoger!

Varje gång jag lämnar Isolde på dagis fylls jag av en sån där trygg känsla...DÄR har hon det så bra! Inte lika bra som hemma vad gäller lugn och ro....men hon har så fantastiska pedagoger som möter oss med ett leende och ett - Välkommen Isolde!!!! För mig som mamma är detta så oerhört viktigt. JAG/VI ska lämna det bästa vi har tror fasiken att vi ska ha höga krav!!!! Men dessa "fröknar" höjer jag till skyar.....

Idag när jag hämtat Isolde har jag utlovat "julgodisbak". Ni som följt mig vet att jag ÄLSKAR julgodis och börjar redan i juli smygsurfa nya recept. Tyvärr gillar jag inte bara just baktillfället utan oxå att äta....Min familj får stränga order om att INTE äta innan jul. Själv har jag lärt mig pilla upp tejpen och återsluta lika fint. MÅNGA års erfarenhet. Minns hur mamma ställde dessa burkar i kylen med frystejp...för mig va det inga problem...jag hade knep! Jag misstänker att någon av mina barn oxå lärt sig....låter det vara osagt!

Måste handla......ska till MVC på bäbiskoll.

Här regnar det.....inget kul men vad göra?!?!

Hoppas du får en bra dag!
Hoppas min blir bättre än igår...då kände jag mig oerhört SJUK på nåt konstigt sätt. Helt slut och illamående. Låg nästan hela dagen....en fika med Sussi och barnen på eftermiddagen gjorde mig något piggare. Kanske det trevliga sällskapet! På kvällen va vi på gymmet.....Jag instruerad Easyline....där står jag och endast "manar på".
VÅR NYA VAGN.....i ett av mååååånga smarta sätt att åka. Man kan byta .ändra, möblera om den hur som helst!!!!

1 kommentar:

  1. Haha;) skrattar åt din beskrivning av hur du pillar upp tejpen på burkarna...känner igen det...mammas bondkakor låg i prydliga högar men smart som jag va så plocka jag runt lite så de inte syntes att jag tog en bunt...och vet att det går i arv, min storson (nu 26) gjorde precis likadant;)
    Kikar in till dig och läser ofta...tycker du skriver så mysigt, man blir glad;)
    Lycka till med bebismagen
    God Jul, kram

    SvaraRadera