Summa sidvisningar

onsdag 7 december 2011

En intressant iaktagelse!!!!

Periodvis så råkar jag hamna i "viktsnack" med folk...i bland med folk som VET va dom pratar om. Det är oftast ganska intressant! Jag vet långt ifrån allt och tar gärna i mot både tips och olika erfarenheter. Ibland får man prata med folk som "tror" sig kan...ofta för att man själv ganska kortsiiktigt lyckats med någon diet. Att bara säga "förbruka mer än vad som kommer in " vore lätt...men idag finns onödigt många sätt att gå ner i vikt på (om nu just det är det enda man är ute efter...läs inte välbefinnande och långsiktigt). Tror på att hitta ett sätt som passar just mig/dig.....För viss är Lchf den rätta vägen, för vissa viktväktarna . Bara man hittar sitt sätt som gör att man mår bra!
Men i bland är det förbannat tröttsamt att höra när man tror sig vet....ex hur farligt det ena eller andra är. När man inte ens provat....men att samma personer sen dricker alkohol varenda kväll eller för många kvällar..... näms aldrig ur häslosynpunkt. Som ett ex bara. För då tas det helt plötsligt från "livskvalitet kontot" i stället!!!!!

Själv vet jag vilken metod jag sen ska använda....då min önskan om allt går bra är att så fort som möjligt (ingen moralpredikan nu tack) komma i min egen triveselform igen. För att må bra!!!!! När jag säger detta så får jag ofta höra- Njut nu i stället av bäbistiden....stressa inte (samma människor som själva alltid är mätta när det bjuds på fika.....:o)  jag är ganska bra på att "känna av" männsikor i dessa lägen.
Man behöver inte stressa på nåt, man kan själv bestämma takten......gick bra sist när Isolde va född. Människors egna dåliga samveten speglar sig ofta så här......visst är det skönt när nyfölösta INTE kommer tillbaka till nån vidare form...i synnerhet INTE 5 barnsmammor....dom SKA inte hinna!!!!

Idag har jag varit på gymmet, FINNS skonsamma balansövningar , cyklar och annat man kan träna i vilket skick som helst nästan.  Kändes bra och jag börjar känna mig på banan igen!!!! Med risk för att nu bli bombad av sms från folk som tycker jag är galen.....för visst är det skönt när gravida INTE kan träna :o)))
Lite på hugget idag...men va tvungen!


Nu ska jag titta på Tv och vänta på Johan som är och tränar!!!!!

1 kommentar:

  1. Hörde talas om att det ska finnas en vetenskaplig rapport nu som just påvisat att olika dieter passar olika kroppar olika bra. Jag har själv inte läst den men tycker det är intressant och min förhoppning är att kunna läsa den. Lite småroligt dock att det ska behövas en rapport för att påvisa något som österlänningarna redan räknat ut för länge länge sedan; att läsa om Ayurveda är också spännande läsning.
    Vad roligt att höra att du börjar kunna hålla igång lite igen!

    SvaraRadera