Summa sidvisningar

onsdag 21 september 2011

Den 5:e magen......

Fy,vad här regnar!  Måste köpa nya regkläder till Isolde märker jag! Idag fick bli den stora tvättdagen här....hittar fynd under killarna sängar.....sängkläderna är bytta och nu är tvättkorgen snart tom för denna dag. Men säg den lycka som varar.
Hade bestämt mig för att ha speciell tvättdag i stället för att köra en maskin då och då....det sprck snabbt. Det går inte! den får rulla helt enkelt!!!
Lite mysigt är detta dock....har tänt i kaminen, det är varmt så jag klär snart av mig naken....tända ljus,en kopp kaffe och lite äpplekaka!

Har lite att fixa med här under dagen...lite att läsa på.....snart öppnar det Nya gymmet.....ska bli så kul! OCH jobb hela kvällen lång.....
Träningsglädjen ska jag försöka hålla uppe tills jag föder....om jag har sån tur!!! Men fysisk aktivitet i nån form tror jag är viktig....skrev det även förra gången minns jag! Har man inte ont  eller mår dåligt ser jag inga hinder alls......möjligen latmasken och "krösemaja" berättelser om att man ska ta det lungt!!!! Man hör sällan om "vinsterna" vid gravid-träning.....
Här är den 5 e magen.......

1 kommentar:

  1. Fin mage nu när du äntligen kan visa den!
    Kram Eva

    SvaraRadera