Summa sidvisningar

onsdag 14 september 2011

Fram för aktiva barn!!!!

Undrar just vart dagarna tar vägen....man vaknar.....har en helt ny dag framför sig och så går den såååå fort
Min uppgift för dagen var att se till att vår underbara Gospelkör fick fika som tack för att dom sjöng på vårt bröllop....här har bakats och smörats smörgåsar för glatta livet!

Nu i kväll har Isolde äntligen fått ta på sig sin "gympadräkt"...med volang...rosa...kan knappast bl bättre. Det vara dagen D!!!!! Ett gäng med barn mellan 1.5 -ca 3 år tog plats i salen...vi snackar 35-40 barn...det kan bli kaos då nån inte vill stå i kö....nån vill tränga sig....nån bajsar....nån knuffas....nån vill hem. Men det gick bra!!!Just detta med aktiva barn gillar ju jag! Jag tycker tidigt man ska vara aktiv med sina barn. Behöver inte vara i nån förening men att få klättra,hoppa,springa i sin vardag tror jag på! Att här på gympan få hoppa över,krypa under...klättra och springa på ytor som är anpassade är ju Toppen!!!
Vi har många stillasittande barn...jag har barn som är aktiva och barn som inte är aktiva. Det där är svårt...man får försöka hitta saker som gör att dom rör på sig. Att skjutsa till skolan och kompisar gör jag ICKE....never......vardagsmotion är nog viktigare än vad vi tror.Fram till en viss ålder är det enkelt men sen blir det svårare tycker jag!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar