Summa sidvisningar

måndag 26 september 2011

Mellanmjölkens konstigheter....

Helgen gick snabbt som vanligt! Just nu har vi Idol på och en son här. Lillfisen soer men inte den i magen....den är kvällspigg. Måste vi ändra på då modern är källstrött!

Igår hade vi kalas här.....minsta sonen fyller år på onsadg men firades igår. Nöjd och glad över dagen.

Idag har jag jobbat.....vi har varit i Skövde,köpt present och jag har tränat. Min mage har nu tagit sig en regäl rundnig. Handlade en tröja som jag kan ha över linnen nu.

Idag har jag funderat väldigt mycket på att männsikor har ett konstigt bemötande i bland. Människor som VET att jag är gravid men inget säger. Hade det varit mitt första eller andra så är det nåt annat! Varför beter man sig så här nu.....Blir en så konstig grej där......Jag har funderat på hur JAG ska bete mig. Det är ändå exakt samma människor som jag räknade med bete sig så här. Är inte detta enbart GLÄDJE.....är inte detta nåt som är stort roligt och lyckigt! Ingen har dött och ingen har mördat....jag är förvirrad. MEN jag lever inte bland "mellanmjölken " längre....jag går helt bort från mängden! Här....när man väntar 5;an så ska man kanske inte längre träna (den tiden ska inte finnas...),må väl,bry sig om kläder,inte ha tid för vänner,kärleken eller tycka saker är roliga! För att passa in i helt i den svenska mallen ska man ha 2 barn, en av varje ...helst.....lagom tjock,lagom fin bil,lagom snyggt hemma, ha en lagom snygg man/fru, ha lagom kul och fira nyår med samma gäng som flör 10 år sen......äta tacos på fredagar, inte blogga och lägga ut sitt liv.....inte vara för mycket ,inte för lite....Jag tänker gå rakryggad ut från mängden...JAG ska träna, vara i form, ha kvar min skitsnygga man, älska kläder,smink och välstädat hem, åka och lyxa på hotell utan barn, äta kycklingfile på fredagar, åka i Forden och tillbringa tid med mina barn...parera mellan tonår och bäbisskrik, övningskörningar och smakportioner....vakna nätter och tidiga mornar!!!! Må hända att energin kommer ta slut flera gånger om....humör som svänger,tröttehet som förlamar , tålamod som brister och allt annat sm hör till!

This is my LIFE.......tack å LOV!

4 kommentarer:

  1. Ja visst är det konstigt kära vän.. Avundsjuka på ren svenska kan man kalla det..Njut av din vackra mage dina fina ungar gå rakryggad och stå för den du är det kommer man ju längst med...Och känslan av att ännu få bära ett litet liv innom sig är enorm...njut av den tiden synd att jag är så gammal eller kanske tur annars vet man aldrig vad som kunnat hända!! Kram

    SvaraRadera
  2. Vet du; jag håller helt med Nicolina. Vi känner dig och vet att detta är din dröm. Du lever precis så som du önskar. Inget är fejk eller yta. Jag är stolt över dig och din styrka.

    Kramar i massor
    Anki

    SvaraRadera
  3. Missunsamhet!!! Fy farao vad vidrigt det är! Nej jag står på din sida Sofia!!! Hejja oss morsor som kämpar för det vi älskar! Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej! Kikar in här på din blogg ibland:) Mycket bra skrivet! Och stort grattis:) Emma

    SvaraRadera