Summa sidvisningar

fredag 24 oktober 2014

Disco fredag!!!

Äntligen FREEEDAG!!!!


Nu har Isolde och jag hämtat ner kudde och täcke som varje fredag...storebror kom förbi en sväng också. Han återkommer på söndag för att en hel veckas Höstlov här  och att den veckan va "min" vecka! Roligt...får se vad vi hittar på!
Vi är lediga halva veckan....!

Så skön känsla när man känner att man gjort rätt val....att ha Isolde hemma lite extra nu. Det behövs ibland....tempot är högt på dagis. Då vill det till att man står "pall" även om man ingen feber har. Min magkänsla får alltid bestämma där...men vi är sannerligen olika i det tänket!!! Sen kan man ju inte hålla dom hemma "i fall om att " hur länge som helst, det är ju orimligt så klart..Nu är det endast lite hosta kvar men den kommer nog vara fram till julen. Vilken sjuk månad.....allt har fastnat på dessa små denna gång. Nu har dom sannerligen tränat sitt immunförsvar...det är bra på sätt och vis!

Vi har haft en bra dag här idag....
I eftermiddag har vi startat upp med skumbad och sen  haft "discofredag" ....discolampa och musik. Pappan i huset kände sig inte så bekväm för en dans. Den stod Isolde och jag för.....

Ett gympass för mig ...uppvärmning 30 minuters spinning...styrketräning 15 min. Jag börjar bli så gammal att uppvärmningen tar låååångt tid,,,,,haha.

Vi väntar på Idol....när flickebarnet har somnat börjar min kväll...i böckerna!
Fredagkvällarna har ändrats genom åren om man säger så.....

Nu ska jag krypa under täcket....
Isolde visar hur det ska gå till....jag kan bara på handleden!!!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar