Summa sidvisningar

onsdag 22 oktober 2014

Onsdag!

Redan mitt i veckan....och en vecka kvar till tentan. Än har jag inte hamnat i "tenta-bubblan"....inte alls. Brukar infinna sig 2-3 dagar innan. Denna tenta är stor på så sätt att det är stora poäng frågor vilket betyder att missar man en sån stor så är det ganska kört!

I morgon ska jag plugga med Marika hela dagen Det brukar vara bra då det är mycket att diskutera.
Men INGET....inget slår de andra hemska fysiologi tentorna......det är banne mig nästan ett trauma för mig. Skulle behöva gått på krishantering där tror jag!

Nu har jag lämnat av dom små på dagis. Isolde är inte alls pigg på att gå dit helt plötsligt. Från att ÄLSKAT dagis till att nu inte alls vara så med på det. Men idag gick det bra!!!

Mitt hem är et förfall....stökigt och skitigt så innan jag sätter mig med allt så ska jag dammsuga.
När man pluggar hemma så kan jag stressa upp mig lite över att jag inte hinner med nåt hemma....jag är ju ändå hemma. Att jag sen har detta som jobb nu tänker jag inte alltid på!

Ska in till skolan på seminarium vid lunch och sen är det gympa och gymnasiemässa. Har en son i 9:an och det ska väljas gymnasieprogram. Inte lätt när man inte alls vet......dom andra två visste redan i 2:an vad dom ville bli.

Nu ska jag ta dagens andra kopp kaffe och tända lite mer ljus....om jag inte fastnar framför Nyhetsmorgon. Men det lär jag ångra på onsdag klockan 13.15 när tentan ligger framför mig!!!!
Här är det så grått så det ser ut att inte ens bli en dag.....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar