Summa sidvisningar

tisdag 7 oktober 2014

Stök &Bök...

Vilken stökig natt det blev. Att inte få sova tär på mig även om det nu mer är så sällsynt att jag är vaken nattetid så jag inte ens minns sist. Men när det händer så blir jag slut som människa!!! Åter igen ...tack gud för kaffe!

Isidor den stackarn har värmt upp hela hemmet med sina enorma febertoppar. Han vaknade vid ett i natt och jag gick in i Isoldes rum med honom och försökte sova. Han är INTE van att sova med någon utan ÄLSKAR sin säng...så han va nog mest förvånad över säng-sällskapet...vid kvart över 5 så hade vi inte sovit så mycket som en minut...bara snurrat runt. Då hade han frågat efter pappa hela natten...vi fick tassa in och väcka honom och fråga om jag fick en timmas sömn. Han skulle ändå snart vakna....Han behövde ju sova när han ska jobba. Aldrig varit nåt snack om det här. Den som är hemma är vaken nattetid...så är det bara!!!

Nu är Isidor betydligt piggare....han känns som vanligt,äter och kör med bilar. Knepigt detta! Än ska vi inte ropa "hej" dock...

Vädret lockar till tända ljus även denna dag. Det är just dessa dagar man får försöka göra det bästa av det man har.

Tror vi ska ta oss en tur i vagnen med full regnmundering snart.

Igår blev min träning utomhus,ljuvligt! Först ett par vändor i slalombacken  och sen använde jag"våra" redskap här hemma. Efter en dag inne med sjukt barn så va det ju skönt måste jag säga.

Nu ska jag ringa mina grupp-kamrater på skolan och se om jag kan vara med på arbetet via mobilen. Smidigt?? Nä,inte direkt.....haha. Men detta enda möjliga för dagen.

Ha en bra dag!!!!
Idag bjuder jag på lite "hemma hos mig"!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar