Summa sidvisningar

onsdag 1 oktober 2014

Klok som en bok!!!


God kväll! Dåligt med uppdatering här.....det betyder ju att jag har annat för mig. Så har det ju varit. Då och då händer det. 

Vi har det bra. Min sista VFU vecka och det har varit bra veckor...trodde jag skulle vara helt slut. Men det är jag inte....inte alls.

Igår va det träning för mig när Johan kom hem. Det blev gymmet...fick höra lite roliga och intressanta och ganska osmarta reflektioner på hur man ser tränande människor. Sånt där kan göra mig förvånad..... eller mer att...har VI inte kommit längre med träning och hälsa 2014. Att träna ska betyda =VÄLTRÄNAD, då gärna för betraktarens öga. Jag tränar en hel del och äter ännu mer av sånt jag inte borde,jag njuterför mycket av både lingongrova och äppelpaj...av korv och bröd och en påse Dumle....därför får man inte DOM resultat heller som kanske förväntas....av andra. Mitt resultat blev några plus kilon på pluskonto under våren/sommaren.....Gör väl inget...eller????. Ingen har dött eller fått sjukdomsbesked,mina barn älskar mig och min man tycker jag är supersnygg och fantastisk....skönt för mig!!!!! Alltså ingen fara på taket och jag är dessutom PROFFS på att gå ner i vikt. DET är jag riktigt bra på. Så när jag vill/önskar/orkar så försvinner dom snabb... Helt ärlig ser jag sällan stora resultat på gymmen heller med mitt blotta öga. Jag kan också ibland undra vad folk göööör .....tränar och tränar utan resultat. Men för just DEN så kanske resultaten är enorma.....så är det ju . Men vältränad är för mig är en genomtränad stark kropp.....man ska var lite försiktig med att tala om andra i sånt här. Risk finns ju att vinden vänder och då blåser det hårt kring nosen.....DINA resultat räknas!!!
Igår fick jag mitt resultat ......NÄRMARE 200kg i benpressen...deeeeet har hänt en gång tidigare 2004 tror jag. Det är jag nöjd med!!!! Då gör det inte att jag är lite trivsel-tjock...

JOOOOOO......

Idag när jag hämtade på dagis fanns en BOKLÅDA. man kunde ta med sig en lite påse med böcker hem och läsa med barnen. Det gjorde jag och vi har läst hela eftermiddagen. Glömmer av det där med läsandet ibland. Det går i perioder. Det är mysigt och viktigt tror jag!

Idag har det varit "gympakväll" för båda två små. Totalt slut är dessa barn just nu och idag undrade jag för VEMS skull vi "gympade"!

Nu ska jag krypa upp i soffan med den snyggaste mannen som finns! Min bästa vän,stora kärlek och stöttepelare i livet.
Stolt som en tupp för gårdagens medalj då Isidor och Isolde sprang Bamseloppet på dagis!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar