Summa sidvisningar

söndag 5 oktober 2014

God söndag!

God förmiddag på er!!!
Vi har just kramat och pussat på den största av bröder som kom förbi efter en till synes rolig och blöt lördagkväll.då dom badat tunna ....han är 20 år i år så att komma med massa förmaningstal biter dåligt. Han är klok så jag har sällan behövt det.

Barnen i denna familj har inte kommit ur pyjamasen än....skönt!!!

Mor och far är det mer fart på. Jag va och körde Crossfit redan runt nio tiden. Körde två 8 minuters woddar och har blivit en fena på dubbleunders.....som jag övat på detta. Nästan slitit ut mina vader och hälsenor på detta hoppandet. Men nu så....

Vi laddar för kalas för min kära mor i eftermiddag. Ska bli trevligt!!!!

Jag la ut en blänkare på instagram om nån ville fota idag klockan 10.30...det ville några men på andra tider....haha. Men nu går det boka en tid med mig om man önskar på helgerna framöver. Perfekt för julkort och julklappar..man får börja tänka på sånt nu.

Längtar till julen, eller advent....det gör jag alltid. För mig är det den mest fridfulla tid som finns...hösten också. Tror jag spenderar mer tid utomhus på hösten än på våren......luften och färgerna kan ju få vem som helst att få lite frid i sinnet.

Jag ska ge mig ut med min kamera framåt eftermiddagen...då färgerna är magiska.....och några sol stålar faller ner mot träden...då kan jag nästan tappa andan.

Nu önskar jag dig en skön söndag!!!

Jag ska in i duschen!!!!
Tröjan från Me&i....min favorit då jag tycker det är svårt med fina killkläder.

Igår kunde vi ta lite "mellis" ut....utan jacka...galet!!!!

Höstfint men vita krukor  är "sådär" att ha ute i regnet....









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar