Summa sidvisningar

torsdag 23 oktober 2014

Kompis-plugg!

Nu är alla iväg på sina håll. EN på dagis och en ska leka hos morfar. Jag har hamnat vid köksbordet och väntar på Marika. Idag ska vi plugga ihop...det brukar vara bra att hjälpas åt lite . MEN också väldigt trevligt. Vi ska äta lunch på stan och bara det är lite lyx tycker jag! Hittat mina nya favoritprogram på 7:an....dessa snygga +35 tjejerna!!!!
Alltså dom är ju så vackra....att ha "livet" i ansiktet är bland det vackraste som finns...nu hade inte alla det men många. Modigt och att ställa sig och bli bedömd när man egentligen passerat "bäst före".....i alla fall går tankarna så. Men här visade dom att det var tvärtom tyckte jag!!!!!
Sen är det förbjudet att slänga på mängder av smink på ett sånt ansikte....då faller hela den vackra grejen. Jag sminkar mig allt mindre och använder knappast nån foundation alls länge...det lägger sig i fårorna på mig direkt och det är min skräck!!! Haha.
I februari firar jag min 40 årsdag....helt utan tendenser till kris. Jag tycker det är härligt...jag mår som bäst nu...har mål med saker i livet och driv som gör att jag tycker på ett sätt att det börjar nu.
En trygghet och klokhet...har landat hos mig.
Jag tänker fira att jag fyller 40 år!!!!!!!

Dock sa jag att när jag fyller 40 år SKAAAA jag var i mitt livs form...så sa jag en gång lite skämtsamt! Nu anser jag att jag ÄR det....då handlar det inte alls om nån träning/kropp....jag känner att jag är i mitt bästa jag just nu....jag har allt jag kan önska....jag kan omöjligt kräva mer...Vi får se...kanske jag gör ett ryck....även med fysiken!!!

Grått och kallt denna dag. Känner mig trött och längtar efter helg...igen!
Mitt mål är att ha plugg-fria helger och klarat mig bra med det målet hittills. Vi får se...har ju två agar att plugga på nu......

Ha en fin torsdag!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar