Summa sidvisningar

söndag 5 oktober 2014

En ny vecka....

Jag ser fram mot denna veckan som nu kommer. Mest för att jag känner att det är en "mellanvecka". Vi har  grupparbete att göra men vi är effektiva som tusan i vår grupp så det känns väldigt överkomligt. I morgon tänkte jag att vi skulle ta ledigt...jag och småfolket men inser nu att jag behöver nog köra igång lite. I stället ska jag försöka hämta tidigt i stället.

Vi tog oss en skön promenad vid lunch....magiskt ute. Jag tog med mig kameran och tog lite bilder. Isidor ville inte ens gå ur vagnen så Isolde hamnade i fokus!
Det är en utmaning att fota sina egna barn....

Lunch hos min mamma som fyllde år idag. Jag och Johan pratade om det idag, varför "mammas" mat alltid är den bästa!!!! Hur jag än försöker så blir min mat aldrig så god som mammas.....

En lite kyligare promenad hemåt blev det allt.

Nu är det strax läggdax även för flickebarnet hos oss....min man och jag brukar ha den här söndagen som vuxen-kväll-Se på film och ligga raklånga i soffan!

NU ska jag bildbomba!
För mig är detta ett sätt att stänga av lite....bara vara här och nu när jag fotar. Jag är amatör ,men älskar det. Vissa bilder blir bra...vissa katastrofala verkligen.





Egna "dagiskort" tog jag idag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar