Summa sidvisningar

onsdag 22 oktober 2014

Å, så vände det snabbt...

Känslan när allt flyter på...känslan av när allt funkar. Alla friska....någolunda...allt är bara fint och lugnt. Allt är relativt ...i synnerhet som högskolestudent. Men ändå...flytet gillar jag!

Med en kopp kaffe ,papper och dator satte jag mig till ro för  4 timmars pluggförmiddag...mobilen ringer...och VIPS så är hela dagens planering ur gungning. Lite små-hängigt barn på dagis...flickebarn!!!!! Jag grät en skvätt  i ren stress...så pass mycket stress att jag pekade finger åt en oskyldig man på studentparkeringen och erkände detta för mina kurskamrater som inte ens trodde på vad jag sa...sånt tillhör inte mitt vanliga beteende ALLS. Men idag var min gräns lixom nådd....då och där!!!!!
Jag är såååå medveten om att allt löser sig....men idag fanns inte den känslan när jag sitter på vårdcentralen kl 12.05 osminkad i myskläder ...suttit i 1,5 timma och väntat också.....och ska vara på skolan och redovisa klockan 13.....
Åter igen har min mamma fått rädda upp åt oss....
Hem och byta byxor...ett sprut med torrshampoo och lite deo...en banan och en pigall senare sitter jag och redovisar....BRA gjort!!!!

Herregud vilken rörig dag..
Nu har vi varit på gympa med Isidor...som tröttade efter 15 minuter...sen gymnasiemässa för sonen...han i sin tur satt mest i en hög av kompisar!!!

Det va denna dag det!
Nu väntar "plugga-ikapp-kväll".

Då har jag bjudit er på en del av livet....livets överraskningar!!!!
I morgon kommer Marika och pluggar med mig....så skönt!!!!!






2 kommentarer:

  1. Sjukt snyggt armband! Var har du köpte det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Kommer knappast ihåg vart det är köpt...på nätet tror jag. Men det r snyggt!!!!

      Radera