Summa sidvisningar

söndag 12 oktober 2014

EBOLA och Världens Bästa Blogg!

God Söndag kväll i mörkret..nu blir det mörkt fort på kvällarna. Jag åkte iväg och träna vid halv sex och när jag 45 minuter senare kom ut va det nästan kolsvart. Jag körde min träning i CrossFit boxen...dubble unders...front böj....rodd och kettlebell swingar. Det va skönt även om det nästan gör att hjärtat slår ut genom öronen... såna här pass är riktiga konditionspass samtidigt som man får in bra med styrka. Jag gillar variationen!

Jag har fotat nästan hela dagen, 3 familjer har jag förevigat på bild,eller mer deras barn. Det spöregna då och då men vi lyckades faktiskt ändå pricka in lite torra stunder. Söta barn och tålmodiga föräldrar som kämpar för att hålla alla barn på humör. Det är inte så enkelt som liten "krake " förstå varför man ska stå still här och där....haha!

Redigerat lite under dagen mellan muffinsbak och bokläsning!

I morgon är min sista VFU period nu på ett tag. Jag ska vara på vårdcentralen denna vecka. R O L I G T!!!!
Behöver förbereda mig lite inför det kanske...

Jag har blivit helt fixerad...EBOLA upptar mycket av mina tankar, jag läser allt jag kommer över...total fixering!!!!. Alla tror det handlar om mitt yrkesval...att man gärna blir lite "hysterisk" när man pluggar. Men näää...det är inte det. Jag är bara så gräsligt rädd för såna här smittor...tala om att sprida sig som "löpeld". Nu börjar folk ljuga om symtom...fatta hur lite det behövs innan det är här.....Alltså på allvar...detta kan bli en katastrof!!!

Hujedmej så skraj jag är!!!!

På tal om ingenting...
Jag läser inte mycket Bloggar längre..dels för jag inte hinner och när man inte följer nån sådär så rinner det ut i sanden. Men en Blogg läser jag jämt, så fort hon uppdaterar och jag är förvånad över att hon inte är "upptäckt" på riktigt även om det bara är en tidsfråga. Jag älskar henne som person och som vän som jag älskar mina nära....hon är bland dom klokaste personer jag känner. Sen finns det nog heller ingen som jag kan skratta så med som med henne....hon tycker jag är så "bonnig" ...så pinsamt bonnig att hon ibland får säga åt mig.
Har ni inte läst hennes Blogg så kommer den här.......glöm inte vart ni först upptäckte den!!! Haha
Här förskönas inget....inget lindas in in i rosa lull-lull....här är man varken präktig eller överredig. Grymt ärlig och så rolig....ANKI

Nu känns det som dom brunbrända armarna och ljumma vindar börjar vara en bit bort.....härligt på sitt sätt!!!!




1 kommentar:

  1. Älskade människa som jag saknar dig! Ska det vara så här? Att vi vet saker om varandra för vi läser varandras bloggar... Mitt hjärta svämmade över när jag läste ditt inlägg. Förskönar... Näe, kanske inte.

    SvaraRadera