Summa sidvisningar

måndag 2 juli 2012

Sjukstuga!

Tröttsamt inlägg. Läsa om sjukdomar och elände är inte speciellt kul , tycker inte jag heller! Men det är ju om livet man bloggar och då ingår även sånt!
Jag har sovit så dåligt i natt,ont i halsen och känner mig helt överkörd. Jag ser ut som nåt katten släpat in.....alvedon kommer knapras dagen lång. Isidor är lite snuvig oxå.
Ska gå till vrdcentralen med Isoldes hosta idag....hon har hostat i 5 v.

I Bloggvärlden får man ta del av både det ena och andra.
Nån frågade mig hur jag väljer VAD jag vill "dela med mig av". Och det är precis det.."dela med sig"...jag tycker det är så viktigt när man Bloggar att man får dela med sig av det man vill. Finns mängder av saker jag aldrig skriver speciellt mycket om .Tex mina söner (dom vill kunna godkänna bilder mm) tycker jag är klokt. Då jag inte lever med deras pappa så har jag heller ingen rätt att skriva massor om dom och deras liv. Skriver heller inget om mitt jobb då jag arbetar med männsikor. Skriver heller aldrig om saker som jag själv sen kan ångra en dag.....jag har nämligen gjort det i början när jag bloggade. Men aktar mig mer nu!!!
Skriver heller inte om när jag har mens...(det finns det dom som delar med sig av), när jag hade sex senast (finns det oxå såna som skriver om) och jag skriver inte om mina barns bajsande...inte mitt eget heller !
Sen skriver jag mycket om mina små barn då Johan och jag kommit överens om att det ÄN så länge är Okej! Men så småningom kommer vi nog fundera lite mer på hur man ska göra med det där...rätt/fel?!?!
Då kanske man slutar blogga i alla fall!

Nu sover Isidor efter otaliga vaggningar med vagnen.
Jag ska ta lite kaffe och fortsätta kolla Nyhetsmorgon . Blir en hemma förmiddag!
Träning blir det inget av idag!



Ha en fin dag.....här blåser det!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar