Summa sidvisningar

torsdag 16 juli 2015

Bad,sol och krabbrace!

Här sitter vi i förtältet nyduschade och uppvärmda igen efter kvällens krabb-mete och krabbrace. Vi var säkert 6 familjer nere på bryggan som metade med alla barn. Vissa av oss mammor var mer entusiastiska än andra. Jag blev så glad vid min första krabba att jag skrämde både mina barn med mitt glädjetjut!
Sen blev det ett race på bryggan innan dom fick landa i vattnet igen.
Så mysigt!
Vi hade med oss vår kvällsmat ner på bryggan och bara det är ju alldeles ljuvligt. Men det är inga varma kvällar...tyvärr!
Annars har det bara handlat om sol och bad idag. Först stranden och sen poolen. Johan ville vi skulle gå till en annan del av stranden....där upptäckte jag sen nakna människor. Vet inte om Johan visste detta och så gärna ville dit :o)...men vi valde den andra delen av stranden....påklädda! Inget fel med nakenhet....naturligt jag vet. Men jag kan ändå inte förstå VARFÖR.....varför måste man bada naken? Finns väl massor av saker man tycker om som man ändå inte gör.....är det ett behov? Jag förstår inte alls den grejen.....
Nåväl...vi behövde bara se nån "dingeling" och några kvinnobröst på håll idag och jag är tacksam för det!

Vi har det härligt här.....jag älskar den Svenska sommaren och idag slog det mig hur bra detta är. Att ligga som två "kryss" på stranden en vecka passar inte oss....det är så bara. Vi är för rastlösa,vi vill upptäcka,göra saker. EN dag eller två går bra att "bara vara" sen börjar vi sträcka på oss och se oss omkring vad vi kan se och göra.
Så en utlandssemester med endast sol och bad är inte vår grej egentligen!
Barnen verkar ärvt dessa delar av oss.....en av dom är nån form av evighetsmaskin med strålande leende dagen lång. Idag var hon med på Barnklubben här,det var "sakletardag"......det passar henne perfekt!!!!

I morgon får vi nog cykla lite igen....



Att fånga såna här ögonblick gör man inte ofta....lille gubben!!!!!






Världens finaste bild!!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar