Summa sidvisningar

tisdag 21 juli 2015

Lite av varje!

Idag har vi haft Tv kväll med chokladdoppade jordgubbar (vi har jordgubbar högt och lågt i vårt hem). Detta väder inbjuder ju inte direkt till nåt altan-häng och grill. Fast vi har grillat ändå...i regn!
Så gott med egen gjord potatis-sallad till grillat. Vi åt som vi aldrig sett mat!

Idag har det varit en riktig hemma-slappar dag...i våra mått mätt :o)
Jag gjorde lite jordgubbskräm och höll på att svimma när jag såg mängden socker som skulle vara i!!!! Är det denna mängd vi talar om så förstår jag att vi alla äter på tok för mycket...herrejävlar så mycket! Jag klarade mentalt inte av att hälla i det,så det blev en ganska "lös" kräm med mindre socker. Denna hysteriska mängd är inte okej. Nu är det slut på just sånt hos oss!!!!!! (snart)

Isolde lekte med kompisen Nova igen. Hennes mamma är frisör så hon fick Isoldes "tova" som arbete idag. Jag kunde bara inte får ur den...för henne tog det 30 sek. Proffs på "tovor"!

Isidor och jag cyklade till stan och semester-shoppade på netto (min favvoaffär).
Han fick kinderägg....trots det inte är lördag. Men just nu är det "lördaghelaveckan" nästan.
Lite så jag vill ha det....inte vara stenhård med allt. Ganska hård med godis annars och det är aldrig nån som ens frågar en tisdag annars.

Till Isidors glädje ...och vår... så kom mormor. Isidor röjde så med henne att det ljusa håret krullade sig nacken av svett efter allt bus.

En sån skön dag. I morgon ska vi gå på bio med om små. Storebror kommer hit i morgon också. Det är alltid en "lyckans-dag" för oss!
Nu är det mamma-vecka!!!!!

Liiiite mysigt med regn...men bara idag! Nu får det vända igen...snabbt!!!!!!
Heter "husmor" i andra namn!!!!!


Tv godis!


Vilken lycka!!!!

Trött kille i mormors famn!!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar