Summa sidvisningar

tisdag 28 juli 2015

Hemma-dag

I morse så drog jag igång ett bullbak...SOM tur va!
För bullarna hade inte ens svalnat innan våra underbara grannar kom hit. Våra tjejer ville leka och även tjejernas småbröder. Älskar nya vänner (och mina gamla så klart), älskar att träffa nya männsikor! På nåt vis så väljer man dom på ett annat vis...man har oftast samma intressen,samma värderingar när man får dom på "äldre dagar". Att våra män delar intresse (Crossfit) är ju väldigt roligt! Dom höll sig nere i källaren en bra stund och smekte lite på vikterna...kände på dom utan att träna. Haha.
Fruarna pratade barn,inredning och semester. Så roligt och rätt var det var så var det eftermiddag. En sån där familj man skulle kunna bo i kollektiv med.....:o))
Tjejerna ska leka nu igen och i natt ska det sovas över här för fösta gången. Isolde är "tok-taggad" inför detta!
Ska bli mysigt att bädda i hennes rum.

Nu ska jag snart åka till ICA ...SJÄLV och storhandla...gå och kolla Netto .o)) och träna!!!!
Ordet egentid är ett "nytt" ord för mig.....men det kanske är detta som är det i så fall.. En stund på ICA...haha. för annars har jag inga behov av just det...så länge barnen är små så ÄR det så att man har dom lixom...hela tiden. Tack å lov (från en varannanvecka mamma så är det ren och skär lycka med en "hel" familj) Alla delar inte detta men för mig är det lite så....en del har behovet redan 8 dagar efter förlossningen.....och då är det ju så. Men inte jag!

Nu tror jag det börjar droppa utanför igen!
Dax att stänga altandörren ....
Semesterlunken hos oss......skönt! För om ett par veckor är det larmet från mobilen som gör att vi tar dubbelskutt upp igen på morgonen!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar