Summa sidvisningar

måndag 31 augusti 2015

En oväntad vänskap och en bra start!

Hoppas din måndag varit bra!
Känns som man lägger grunden lite för veckan på måndagar! Jag och Isidor tog ju en "ledig" dag om man någonsin är ledig som student...det är man INTE.
Men han har hängt med mig idag!
Vi hann panta burkar och fixa lite annat också.....bara det ett äventyr i sig!

På eftermiddagen kom min fina studiekompis Marika hit med dottern Moa som är i Isolde ålder. Dessa två leker sig svettiga alltid...idag sålde dom plommon på gatan...1 kr!
Att hitta en sån "vän" när man som 40 åring pluggar bland 23-25 åringar är inte självklar...vi är en del "gamla tanter" . Marika fann jag DAG 1 och vet inte hur man klarar sig i livet utan en "Marika" vid sin sida. Så lika...så lika värderingar...så roligt vi har. Utan henne hade jag gett upp termin ett...det vet jag!
Men vi ska fixa detta ihop och vi kommer göra det....vi stöttar varandra och har olika styrkor. Det den ena är bra på är det andra mindre bra på.

Så efter mysig fika och lek så vinkade vi av dom och Isolde åkte på dansen med grannarna. Jag cyklade till gymmet och filade på marklyft och lite lyft ovanför det blonda håret som för övrig är i behov av kärlek.....MÅSTE klippa mig!!!!!

Sen va det bara hem och lägga barn!
Ett barn var och nu är det soffhäng för mig medans Johan tar hand om ett gäng Boxen.

Snart kommer nog sonen L hem från sin gymträning.
Lite så vi lever.....haha.
Och vi trivs bra med det!!!


Isidor ligger inte på latsidan han heller!!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar