Summa sidvisningar

söndag 23 augusti 2015

Härliga helg!!!!

Vilket väder!
Verka varit så i hela landet. Nu  ser det dock ut som det går "utför". Men det gör mig inte så mycket, jag är ändå nöjd på nåt sätt. Glad att sommaren kom!!!

Vi åkte till Göteborg i lördags morse. Vi tog in på en camping och framåt eftermiddagen blev det Liseberg. Vi har inte riktigt prioriterat det förut och i fjol sa vi att nääää...detta är inget för våra "fegisar". Men i år gick det galant! Så roligt vi hade...vet inte när jag skrattade så här sist. Isidor var i extas så jag trodde han skulle krampa av glädje inne i Sagoslottet!
Härligt att se den där glimten och glädjen i sina barn ögon.
Vi vann ingen choklad även om vi spelade massor. Lika bra det för i morgon börjar livet mot "formen" igen. Nä,då inte alls egentligen...men nu bör jag komma tillbaka till rutinerna jag hade innan högskolan. Min plan och mina mål håller jag helt för mig själv. Här blir inte så mycket fokus på det....Jag "formtoppar" inte inför öppen ridå denna gång.....tror det är klokt! Haha
Jag ska bort med x antal kilon bara och har alla verktyg i världen för det. Ska bli riktigt roligt att se hur kroppen svarar. Sommarens kilo brukar inte fastnat så hårt...,men vi får se!

Idag har vi legat på stranden på förmiddagen i Askim. Så fint där!!!!
Sen sov jag hela vägen hem....
Betyder ju att jag är piggelin nu!

Hemmet är nu städat,väskor packade, min väska packad,barn rena,nybäddat i sängar.
I morgon börjar även jag skolan!
Blandade känslor.....känner stressen i kroppen redan.






Till och med kaninen har bleks av solens strålar!!!! :o))


Stackars lilla barn han sa inte ett ord i Parisehjulet....skräckens färd!


Livsnjtaren som aldrig behöver xtra fransar!!!!!

Blonda kalufser....älskade små barn!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar