Summa sidvisningar

måndag 10 augusti 2015

Hej Hösten!!!!

Så känns det ju verkligen inte. Men hur det än är så är höstterminen igång.
I morse larmade mobilen och berättade att det va dax att kliva upp. Det gick fint och vi kom iväg till dagis/fritids. Isoldes första dag....vet inte vem som hade mest fjärilar i magen. Även om jag haft 3 skolbarn tidigare så är det exakt samma känsla!
Men precis som jag trodde så sprang hon in med det där leendet som alltid är där...nästan!
Inga bekymmer!

Jag åkte raka vägen hem och kastade upp allt på bordet. Läkemedelsberäkning!
Jodå...det gick över förväntan och det blir inte en hel vecka för dom på dagis. Vi tar lite sommarlov till känner jag!

Det va så varmt på altanen att jag och Ludvig höll på att flyta bort när vi åt vår fina "söndags-middags-rester" (falukorv och mos...fint ska det va va?? :o)))

Kastade ihop badkläder och åkte till Havssjön. Det blev en trevlig eftermiddag med massor av vänner som tänkte samma sak. Johan tog den vägen från jobbet och vi blev sittandes där ett par timmar medans alla barn lekte.

Hem och på med träningskläderna..idag motvilligt. Men skönt när man väl är på plats. Att straffa sig själv för en härlig sommar ägnar jag mig inte åt. Den biten är klar för mig...jag har gjort det. Tyvärr verkar det vara en aktuell känsla hos många just nu..när semestern är över och man ätit "utanför schemat". Jag skiter fullständigt i det det. Jag harju haft det jättehärlig och ångrar inte e enda glass med mina barn i solen...eller en enda grillkväll med potatisgratäng. Det kan man ju inte ÅNGRA!!!!

Men nu ska även jag tillbaka till vardag...snart!
Betyder bara lite mer träning och inte glass varje dag!
Räcker så....

Nu ska barn i säng!
Det verkar som dom börjar krokna här!

En dag på altanen.....jag gnäller inte!

Svårstartat hjärna kräver energi!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar