Summa sidvisningar

fredag 28 augusti 2015

Min stora tjej!

Jag vet inte vad som händer så fort man besökt skolgården med sina barn...dom lixom växer. Tycker hon blivit stor och förståndig på bara 2 veckor.
Så härligt att se att allt funkar. Att börja förskoleklass är stort för alla...inte minst för oss föräldrar!

Men hon klarar sig fint denna tjej!

Kunde hämta tidigt efter en halvdag med ÄTSTÖRNING...och även i denna diagnos känner man ju några. Jag kan ju många smarta tips hur man kan luras...hur mycket tid man kan lägga på att spegla sig i alla vinklar...hur man känner på hudveck för att se "hur man ligger till" med formen. Man kan tjata ihjäl sina "nära" om mat och träning.... Man tycker man mår som en prima-ballerina för bekräftelsen haglar in. Man är LYCKAD...man har lyckats med det som många bara drömmer om. Men man vet sällan hur livet bakom ser ut. Hade man vetat hade man aldrig tryckt på "gilla knappen" jag lovar. Så mycket tid det tar..så mycket uppoffringar man gör...man säger att man "väljer"...det finns en sanning med modifikation i det...tyvärr!
Intressant föreläsning...nyttig. Alla borde få möjlighet...att lyssna.

Vi åkte med min mamma och fikade. SÅ mysigt att göra sånt på fredag eftermiddag.
Isolde har fått en nästan ny garderob som kom på posten..från ELLOS. Förr skulle jag aldrig ens fundera på att titta på den sidan. Men det finns MASSOR fint.

Sen smög jag ner i källaren för dagens träning. Det krockade lite med Johans träning idag...så jag gick ner i källaren. Det är tidseffektivt då jag aldrig vistas på gymmet av sociala själv längre...hinner inte...tyvärr. Jag kan ENDAST träna.
Det är den tiden jag har.
Skönt pass och sen matlagning. Klart till Johan dök upp efter sin träning.

Så skön start på Fredagen...nu ska vi tända ljus...inget godis för mig.
Men det går bra ändå!

Underbara helg så efterlängtad du är!!!!
Kvällens mat! Kyckling med fetaost och kokosmjölk...avocado och grönsaker och bönor!!!!!

Kittad från ELLOS....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar