Summa sidvisningar

lördag 8 augusti 2015

Vi går mot "rutinernas" tid!

Öppnade just altandörren men fick stänga lika fort. Det va svinkallt! Märks att det är augusti och att kvällarna vittnar om kommande höst. Vi närmar oss rutiner igen...vi smyger igång lite på måndag....bara lite! Jag hann inte med dagens alla sysslor idag så nu får jag vika tvätt...happy lördag!!!!

Idag har det målats hos oss. Blir jättefint!
Jag har inte målat alls men skulle mer än gärna bytt idag...lyssnat på nån "podd" och målat lite.
Men vi andra har fixat med resten...markservice.
I morgon har vi lite kalas för den blivande 40 åringen så jag slängde ihop en kaka till i morgon. Vi har bakat i veckan men då tog ju så klart nåt slut!!!

Morgonen bestod av lite ponnyridning och karusellåkning med vänner på stan. Det är ju kräftfestival och dom har ställt dit lite "tivoli" saker. Dom skrattade åt mig när jag undrade om dom VERKLIGEN skulle åka i en "kaffekopp"....jag menar....vem vet i vilket skicka dom va i när dom satte upp allt....det kastas ju ner och upp hela tiden.....räcker ju med en lite skruv som inte är åtdragen. men med den faten hade det inte blivit nåt trauma!!!!
Men det gick väl och alla tjöt av glädje...inklusive Isidor mellan 3 tjejer!

Efter lunch  tog jag dom små med på en riktig cykeltur. Vi köpte glass och åkte till stallet där min sons tjej My har häst. Vi fick vara med att ta in hästarna och ge mat. Vilken grej!!!
Nu undrade Isolde när hon kan få börja rida. jag är LIVRÄDD...jag vågar inte vara med!!!!Tur vi har vår My då......

Eftermiddagen/kvällen tillbringade vi på altanen. Så mysigt...min älskade man. Min stöttepelare,min stora kärlek och han som gör att livet är förbaskat bra! Ni vet när man knappast behöver prata ...man fattar ändå. Det är trygghet för mig! Man upptäcker nya sidor hos varann......såna man uppskattar!
Idag gjorde jag det....han är klok som få!!!!

Nu sover dom små barnen..jag ska öppna altandörren och lyssna om jag hör Sveriges snyggaste tjej..Linda Bengtzing som är på stan och rockar loss.


Sonen i stallet,inget jag trodde för ca 7 år sen direkt när vi fightades om dataspels-tider!!!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar