Summa sidvisningar

lördag 24 oktober 2015

Sorgens vecka!

Man finner inga ord för hur denna vecka har varit och då är det utanför mitt eget liv men innanför så många andras. På något vis berör det ju oss alla....mycket!
I går kom sonen hem tidigare från skolan för dom hade fått sluta vid lunch. Lisa Holm gick på samma skola som han.....han va sorgsen när han kom hem. Igår fick vi reda på hur hon blev bragd om livet och jag tappade näsan andan....dessa stackars föräldrar,syster....men också vilken skräck denna lilla flicka måste känt. Hur mycket vidrigt ryms i en människas kropp....hur kan man fungera ...hur kan man jobba....klä sig....köra bil och allt där där alldagliga när hjärnan är kapabel till så här mycket galenskap. Ja...jag vet att det är sjukt...precis läst om det....men jag undrar ändå!

I Trollhättan går en 21 årig pojk in och förändrar livet för människor i Sverige  för all framtid. Jag tänker direkt på min vecka på rättspsyk....blir helt iskall. Vad händer....?
Brister i psykiatrinvården...det vet vi. Men då måste man också "komma åt dom".....farligaste människorna vi möter gör vi på ICA,på bussen....på gymmet eller badhus. Dom är mitt i bland oss...obehandlade med sjuka tankar och planer som smids inne i kammaren. Låter så otäckt när man beskriver det så...men tror det är så!!!!

Gräsligt är det och jag börjar fundera på hur vi ska skydda våra barn!

Nåväl..
tenta nr 2 av 3 skrevs igår och det har varit en sliten hjärtrött mor i detta hus som somnade reda 21 i soffan igår.

Det är totalt uttömmande att prestera så här....men idag känner ag mig återhämtad och piggelin!

I eftermiddag ska vi ladda upp med energi med träning ihop med Johan!

Teknik träningen med egen tränare är lyxigt!!!

Nu ska vi mysa vidare denna lördag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar