Summa sidvisningar

lördag 10 oktober 2015

SPA & löpning!

God kväll!
Vi har just ätit och nu ska kvällens brasa tändas.
Mysig tid....älskar det!

Igår hämtade jag och syrran upp av vår kära mor som bjöd oss på SPA, Skogro  SPA i Sandhem. När vi stannade bilen undrade vi om det va rätt....rakt ut i skogen!!!!! Men så personligt och fint. Vi blev väl omhändertagna och jag valde massage och ansiktsbehandling...sen badade vi,skratta så vi grät och åt galet god mat framför öppen eld. Om det är några som va i behov av lite lugn så va det dessa systrar. Sen fick vi prova Maria Åkerbergs produkter...jag blev helt såld så nu står det lite av varje i skåpet. Så mysigt!!!

Idag fick vi sovmorgon och Johan drog på sig träningsvärk medans jag och barnen gick till stan,trist när det ekar i kylen. Nu är det åtgärdat!

Dagen blev sen lugn i hemmets vrå....liten cykeltur och sen var vi ute och plockade äpplen från vårt träd som sen blev en god äppelpaj!

Jag har denna vecka fått till 3 st löprundor...en igår och idag. Idag slog jag rekordet med över 2 minuter. Så pinsamt nöjd så jag höll på att vråla rakt ut...men det skulle inte passa sig för en dam i min ålder.....så jag "snapchatta" till Marika om resultatet....det gör man i min ålder ....haha!!!!

Löpning r inte min grej,det är för J-V-L slitigt alltså..men efteråt...den känslan är värd slitet!

Nu tar vi lördagkväll..alla nyduschade. En alldeles perfekt dag!
Enkel . Äpple ,4 dl mjöl, 2,5 dl socker...bland ihop det torra och strö över äpplen..håll i er nu....hyvla smör och lägg som ostskivor över....in i ugnen. Kom ihåg att vi äter inte äppelpaj för att det är nyttigt utan för att det är gott och vi äter det inte var dag!!!!

Egen gjord musli (hittar inte trå prickar över u) 


Bästa hjälpen!

Min tjej!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar