Summa sidvisningar

lördag 31 oktober 2015

Energin är påfylld!!!

Hej på er denna dag!
Vi började med scones frukost,min man är en riktig fena på det!
Sen var det ÄNTLIGEN dax att baka denna stackars fladdermus kaka som dessa små barn väntat på i en veckas tid. Så det blev lite Halloween fix här hemma. Så mysigt tycker jag!
Nu ska vi snart avnjuta denna tårta här!

Medans Johan la ner lite kärlek på bilarna i förmiddags gick jag och småttingarna ut en stund...det va sannerligen spöklikt även i stan. Knappast en människa i rörelse!

Nu har vi varit i Boxen och tränat,med oss hade vi barnen. Dom har INTE fått vistats där. Dom har inte förstått konsekvenserna vad som kan hända och människor är där för att träna skall inte behöva störas av mina barn. Nu är vi ganska ensamma om "tänket" men det struntar jag i. Men nu börjar dom bli stora och kan uppföra sig mer....när vi är båda så går det bra...en ansvara och en tränar....MAN är INTE ute i boxen och leker och man är inte i vägen, enkla regler!!!
Idag tränade Johan med Isolde...övade lite teknik. Hon kommer bli grym så klart...:o)))
Isidor är lugn som en filbunke och lekte katt!

Vi ser fram i mot kvällen här då det ska spökas lite....
Med 3 stora söner är jag ganska van vid detta....jag har gjort finger-korvar och maräng-spöken så jag skulle kunna göra det i sömnen. Men så glad att jag får uppleva allt detta igen....det är ljuvligt!!!!
Provsmakaren gav godkänt!





Spännande lunch!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar