Summa sidvisningar

lördag 17 oktober 2015

Hemtentans innehåll är ett växande problem....

Just nu skriver jag ut 5 exemplar av min hemtenta om Utmattningssyndrom. Ett sannerligen växande problem i samhället som jag tror kommer vara den största sjukdomen som finns om ca 5 år. Inssagram och facebook kommer knäcka fler än en.....+ mobilen.
Att ständigt se fina hem helt fria från stök...allt i perfekt ordning med några små söta blad liggandes bredvid i bilden....träningsbilder där svettdropparna ligger fint på snygga överarmar samtidigt som vi puttar en barnvagn på väg till affären för att köpa mat fria från gifter och sen hem för att åka med ett barn på fotbollsmatch. Känner ni igen det?
Det gör jag...och jag känner också några stycken utav dessa slitande mammor som ÄR sjukskriva också i just utmattningssyndrom. Det perfekta livet kommer ta kål på oss. Vi vill och önskar att vårt liv ska vara så där perfekt som på bild...och nu kommer snart julen då barnen skall tindra från 1 december till nyårsnattens "Gott nytt år" jubel....det vore en dröm!
Tyvärr dom kommer inte vara mer tacksamma detta år...dom kommer inte tindra trots att vi anstränger oss. Men dom kommer vara nöjda med all säkerhet!

DETTA tror jag är vårt största problem för vår hälsa...TYVÄRR!

Vi har i alla fall haft en bra lördag. Inte gjort så mycket mer än varit en sväng på stan.....kollat för mycket på Tv.....och nu har vi varit på bio med Jenny och Alice. Isolde följde med dom hem en stund och skall nu hämtas. Kvällen börjar här strax!!!!

Fin på alla sätt...på båda sidor.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar