Summa sidvisningar

fredag 16 oktober 2015

Tenta-panik,träning och minioner!

Vaknade med världens huvudvärk och skulle iväg och prestera på topp. Man kan få panik i dom lägena....man kan nästan börja gråta...
Det är sämsta tänkbara förutsättning!¨
Men iväg kom jag och tentan skrevs....herre min gud...det va en oväntat en. Jag tror trots allt att jag satte den. Vår klass har hamnat mitt i mellan på mycket...kurser görs om och vi har kommit i kläm många gånger.
Det obligatoriska tenta-fikan efteråt har nog aldrig varit godare.
Hem och rakt in i mitt verkliga liv igen...hämtning av barn och sen en fikadejt med Jenny och barnen! Tog med mig dessa extra barn hem sen....när Jenny hämtade hade hon med en present till mig. EN jättefin bricka...höll på att börja gråta!!!!

Johan och dom små åkte till badhuset medans jag åkte till gymmet och körde 50 rep-träning....5 övningar/50 rep per övning kommer kännas i denna redan slitna kropp. men skön känsla efter åt!!!!
Hem och fixa kvällens fredags-taco!!!!
Älskade fredag.....

Nu sover våra småttingar!
Vi slötittar på tv....känns som det strax är läggdax för frun i familjer. Jag är som vanligt tömd efter tentan...nu ska jag bara ladda om för nästa...på fredag!!!!
Idag fick småttingarna fredagspresent. Roligt att ge dom lite grejer....dom är värda allt i världen! I paketet som Isidor fick låg denna Minion mössa från H&M. Gissa om det va lycka! Isolde fick strumpbyxor med fladdermöss inför veckans uppladdning inför Haloween!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar