Summa sidvisningar

måndag 19 mars 2012

Hemska dygn....

Tänkte fatta mig kort!
Lille Isidor blev igår sämre...ganska mycket sämre...snabbt! Min magkänsla (som jag alltid här med ska lita på)sa att vi borde åka in. Så gjorde vi och fick bli kvar!
Lille Isidor har troligen RS virus, det va detta jag va livrädd för.

Läget har varit lite upp och ner. I bland pigg och ibland risigare.

Nu är jag hemma och är så trött så jag håller knappast ihop.....tårarna är inte långt bort. Den sitter lixom i halsen. Tycker så jäkla synd om denna lille kropp som 1 månad gammal ska behöva genomgå detta. När jag åkte nu så hade han fått både sond och syrgas.....bara det ser ju förfärligt ut på denna lilla kropp.  Att lämna honom där, känns som svek lika stort som en otrohet....Johan är där i natt! Jag måste sova för vi vet inte hur länge han blir kvar, i morgon blir det min tur igen! Nån av oss måste ta hand om Isolde, idag behövde hon mamma.
Å, vill va här hemma och ta hand om Isolde....men vill vara på sjukhuset och ta hand om Isidor.....Grabbarna ringde jag nu hos sin pappa...saknar dom så gräsligt oxå.

Bättre dagar har jag haft!!!
Nus ka jag sova!!!
NATTI!

3 kommentarer:

  1. Å fyy stackars liten o stackars er andra med!! En stooooooooooor styrkekram till er alla! Detta kommer att gå bra ska du se men just i detta NU är det fruktansvärt! Men håll ut!! Kram!!

    SvaraRadera
  2. Åh! Hoppas han kryar på sig lillgrabben...

    SvaraRadera
  3. Förstår fullständigt hur det känns. Vår store kille var bara 14 dagar gammal då han fick RS och vi blev inlagda med syrgas och ventolin. Han fick lunginflamation och när de satte in penicillin så var hans lilla mage inte redo för det. Det var otroligt jobbigt och med en "liten" storasyster på två år hemma och nyss hemkomna från BB så kändes allt som ett enda kaos :( Hoppas att er lille kille snabbt tllfrisknar och kan åka hem. Vi har bra barnsjukvård i Sverige som tur är!

    SvaraRadera