Summa sidvisningar

söndag 25 mars 2012

TACK....

Hemsk bild egentligen...:o))) Men helt plötsligt i torsdags så ÄLSKADE jag barnskrik!!!!! :o)))
Är så glad för alla som tänker på oss. På nåt vis känner man en trygghet då. Tack alla ni som skickar sms, meddelande på "Fejan" och ringer, och tack ni som skriver så fint till oss HÄR!!!

Just nu är jag hemma med Isolde....betyder alltså att vi har vår lille Isidor kvar på sjukhuset. Det är 2 steg fram och ett steg bak verkligen. Men detta förberedde dom oss oxå på när jag nästan gjorde vågen igår kväll när han blev av med sin syrgas....DEN har han sen inte behövt. Härligt att pussa på sin bäbis utan den slangen. Sonden har man estat att ta bort...tyvärr...tyvärr så går det inte. Han orkar inte med att äta för egen maskin. Nåt som är OERHÖRT viktigt på dessa små. Så...så länge han inte orkar äta verkar vi få vara kvar. Isidor är ändå mycket piggare....tittar intensivt på oss, nästan som han säger nåt med blicken....Å, gud så han skrämt oss!!!  Nu vill vi inte ha nåt bakslag.....Nu vill vi ha hem en stark kille.

Igår va min syster å hälsade på. Vi prata om allt annat än värden, prover och tempkurvor. Det va verkligen så skönt! Men nu har ALLT kretsat kring detta och jag är utmattad, måste få tänka på annat.

Så nu städar jag, alltid terapi för mig!!
Jag vill göra vanliga saker......

Läser på "Fejan" om alla som grillar,grejar i trädgården, springer på berget, fikar i solen. Själva sitter vi på 4:e våningen och har pressbyrån som dagens höjdpunkt! Man värderar om en aning.....

Idag har vi varit ute en stund när Johan oc Isolde kom. Det va skönt!!!!


Nu har jag tvättat, fått lite ordning på det mesta utaom mina egnga tankar och känslor. Just känslorna får jag bearbeta senare.....Inte nu!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar