Summa sidvisningar

måndag 26 mars 2012

Vi firar....

Idag beslutades det att vi skulle få åka hem idag, med vår ISIDOR! Dock fick vi vänta till sen eftermiddag då doktorn ville lyssna och kolla upp honom senare på dagen. Han mår riktigt bra, kan inte förstå hur den lille kroppen orkat allt detta. Men uppenbart är att barn är fantastiska på många sätt men helt otroliga med att repa sig!!! Nog för han är trött och inte är allt för intresserad av mat så ska vi försöka kämpa på här hemma. Vi ska göra ett eget matschema ett tag för att få en överblick. Annars är det en glad kille vi får hem.  Om det inte skulle funka så är vi inte utskrivna än utan fram till onsdag ska vi få prova. Nu hoppas vi verkligen att han ska få må bra . Lite rädd är jag och springer och kollar honom hela tiden.

Nu har vi firat....med att bara vara tillsammans. Vi skulle grilla men det fanns ingen ork för nåt  sånt och kallt blev det.

Isolde och jag va och letade efter en mobil att hänga över sängen...men 449 kr...lite väl mycket. Nog för han är värd allt men vi får nog leta efter nåt annat till honom.

Härligt att pussa på honom utan slangar nu. Känns som han haft dom i evigheter...så är det inte.

Nu ska vi bara vara hemma och ha det skönt. Hoppas på fint väder och att vi kan fixa i ordning på vår altan.

I morse va jag tvungen att ge mig ut på en löp/lufsar tur....det va skönt att rensa skallen lite.

I morgon ska vi träna.....

Kom igång så bra innan han blev sjuk...mat och allt klaffade....nu tar vi nya tag.

Lämande in en liten "klenis" förra söndagen och fick nu hem en lite "knubbis".....eller åtminstone mer välmående gosse!!!
Håller armen hårt om brorsan!!!!




2 kommentarer:

  1. Skönt å höra att ni får komma hem.Ta det nu lugnt å bara rå om varandra.
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  2. Skönt att ni är hemma igen, och att lille Isidor mår bra! KRAM

    SvaraRadera