Summa sidvisningar

måndag 7 juli 2014

2 Mariekex och bra skor!

Idag sprack min plan om att "flexa" ut lite tidigare...det blev senare i stället. Idag har jag jobbat,jag har jobbat så mycket så jag fick nöja mig med 2 mariekex kl 13.50....då åt jag frukost kl 05.30. Detta är sant....lika för oss alla under dagens pass. Låter galet .... Sannigen i vården!!!!!Jag vet,det är farligt...men det är än mer farligt att låta patienter vänta i det skedet i livet dom är i. Så då får man snällt bara jobba på. Idag har det varit den hektiska dagen på arbetet!!!!
Tur jag har bra skor för det är lite som att springa milen dessa dagar. Idag var vi trötta...så trötta att jag inte visste vart jag slängde soporna.
När jag sen kom hem såg jag inlägg på FB delade av Sjuksköterskor på akuten. Erkänner att klumpen i magen växte och jag ställde frågan till mig själv vad jag faktiskt ger mig in på. Men man läser också bara "eländet"....jag har 2,5 år kvar och hoppas det kanske ser något bättre ut då. Troligen har vi då chansen att välja jobb med omsorg eftersom vi kommer vara eftertraktade som få då....eller inte!!! Haha

På vägen hem så fullkomligt vräkte regnet ner och jag såg knappast 10 meter framför mig. Svensk sommar som vi minns den lixom...
Här hemma tog två små barn hand om mig direkt. Gud,som jag saknar dom...när jag hinner sakna.
Dom hade varit och badat och haft det bra.

Nån träning hann jag inte idag heller, jag fick lägga mig lite när jag kom hem i stället.

Storebror Victor dök upp här till allas glädje efter en vecka i Spanien. En fin lampa till sin lillasyster hade han med sig som en försenad födelsedagspresent. Fina ungen min!!!!!
Sen fick vi besök av en söt hund och Isolde vill sååååå gärna ha en. Inte en chans i världen. Just nu skulle jag inte ens orka ta hand om en "vandrande pinne" ens....

Det har varit bus och lek här nu innan läggdax med 2 pigga barn.
Nu sover dom och min lilla micro sömn gjorde nog susen.
Känner mig piggelin nu!

Kollar på "Lotta på Liseberg". Vilka tjejer...Lena Ph,Nanne och Jessica Andersson. Jessica Andersson tillhör de vackraste kvinnor jag vet....vilken utstrålning hon har!!!!!
Nu ska jag göra lite nytta!!!!!
God kväll i stugorna!

Äntligen hittade jag vasen jag letat efter i en månad. Min ekonomi tålde inte den jag ville ha...från Svensk tenn för 2.200kr. Mio hade denna för 349, perfekt!!!!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar