Summa sidvisningar

lördag 12 juli 2014

Mycket dag!

Mina barn ger mig en rejäl dag idag...dom gör den lång och vi kommer hinna en del. Vi har redan hunnit en del.
Jag har precis "trädgårdstränat" med min Tabata app. Barnen tittade på Tv så jag kastade på mig kläderna och gav mig ut. Tabata appen är suverän. Idag va det 20/10 intervaller. Perfekt när man inte har 1 timma på sig. Det har man sällan med två barn här hemma.

Lagt fram högar med kläder inför semester trippen som startar i Varberg på måndag med ca 10 familjer. Låter galet mycket men alla sköter sig själva...jag kan INTE bli "styrd" på min semester. Då blir jag galen....
Sen vidare på Helsingborg....
Ska bli skönt att komma iväg även om jag just detta året inte alls har samma behov av att ge mig iväg som jag brukar ha.

Nu ska vi ta på oss lite kläder och vädret ser lovande ut även idag. Jag tyckte mig se lite sämre väder på YR igår men dom har nog ändrat sig och gett oss sol även denna dag.

Vi ska packa ner lite smörgåsar och åka mot Hjo. Slöjdmässa där och mina kära svärföräldrar säljer sina mössor där. Tänkte vi skulle ta oss en picknick vid vattnet där.
Packar väl ner lite badkläder också....
Tänk vila små grejer man kan göra på hemmaplan...helt fantastiskt! Barnen är hur nöjda som helst med ett paket Brago och festis +filt och sen bara VARA!!!!
Behöver inte kosta något alls.
Läste ett så bra inlägg av Johanna Toftby om hur det KAN se ut för en ensamstående småbarnsmamma utan pengar...fy,som jag minns. Alla visade sina fina semesterbilder....själva fick vi nöja oss med en lite tripp någonstans med panik om att inte pengarna skulle räcka. Vi hjälper till höger och vänster med det finns många utsatta människor som inte direkt "skryter" om hur jävligt det kan vara att ex. vara ensamstående med barn som inget hellre vill än att åka på semester. Ett sommarlov kan vara lååååångt då.....
Idag lever jag ett annat liv och varje dag tänker jag också på det.....varje dag känner jag en tacksamhet att omständigheter gjort att jag har det så HÄR idag. Kunde jag inte ens drömma om faktiskt!
Inget överflöd av något men så nöjd!!!!

Isolde och jag ska städa husvagnen i eftermiddag. Älskar att packa in i den men avskyr att packa ur den sen.

Vi verkar va lite trötta här idag och det kan man bli när man somnar 22.30 och vaknar 6.30 (flickebarnet) Får se om vi kan hålla humöret uppe hela dagen eller kanske sova en stund sen....

Ha en skön dag!
Standard frukost hos mig. Älskar frukost....(porslin från green gate)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar