Summa sidvisningar

torsdag 10 juli 2014

Blir inte så mycket bättre....

Ljuvliga känsla....ljuvliga sommar och ljuvliga semester.
Ska nog allt erkänna att det va lite vemodigt att säga hej då idag...lite trist. Jag har trivts så galet bra på jobbet och hoppas jag får komma tillbaka under hösten.
Lämnade av några chokladkartonger....dom är värda så mycket mer denna personal på Förlossningen.

Direkt när jag slutat åkte jag och mötte upp Johan och dom små på Biltema..Dom hade besiktigat vår husvagn. Då hade jag inte ätit något alls under dagen så jag fick hetsäta en korv och bröd där för 12 kr. Sen vidare för lite shopping . Vi kom hem framåt kvällen och firade in (i alla fall min) semester med grill och barnen badade. Saknar tid med min älskade man. Vi är bortskämda med mycket tid ihop och har byggt upp en stark VI känsla genom åren. Därför känns det konstigt att inte ses lika ofta som vi är vana vid. Men tack gud för man känner så....

Nu sover dom små och jag har parkerat mig på altanen...slötittar på Ernst och äter nån "sommarpåse" POLLY. Jag korkar inte upp varken vin eller öl men för mig kan det va "lyxigt" med lite godis och bubbelvatten! Alldeles lagom i min värld!!!!

Johan körd en Wod med ett troget gäng. Själv orkar jag inte gå en meter i onödan efter dagens "spring" på jobbet. Men snart ska även jag komma tillbaka till mitt vanliga levene där träning prioriteras igen.

Sammanfattar livet med att det nog inte kan bli så mycket bättre än så här.

Jag ska fixa lite inför vår baddag i morgon med världens finaste människa. "Ta med massor av fika" stod det i SMS...inte konstigt jag älskar denna människa!! Haha

dessa fötter har fått gå många mil denna sommar!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar