Summa sidvisningar

lördag 5 juli 2014

Hej där!!

Det va ett tag sen....inte så flitig med uppdateringar är. Jag har tidsbrist och inget speciellt att dela med mig av. Det tar tid med en blogg...i alla fall ibland. Jag vill ha snygga fina bilder här...det tar tid. Jag vill skriva intressanta saker....jag vill dela med mig av "lagom". Ibland enkelt och ibland svårt. Då och då slår det mig att jag kanske ska ge mig här. Bloggat i säkert 10 år snart, dom små börjar växa upp och det blir svårare och svårare att inte "lämna ut" dom. Samtidigt som jag ser statistiken här och ser hur många ni är. Även om alla inte läser av samma anledning....
Men jag ska låta sommaren gå och fundera lite.
Att plugga och driva runt en familj här kan vara nog ibland.

Jag har jobbhelg. Jobbar gör vi..skrattar gör vi. Idag tror jag att jag förlängde livet på mina arbetskamrater ordentligt när jag städade operationen...ingen är snygg i op-mössa men idag tog jag nog priset!!!!!

Så fort jag slutade så åkte jag direkt hem för att snygga till mig lite och sen vidare mot Emmas konfirmation. Mycket trevligt som alltid när vi ses hela tjocka släkten!!!

Nu slö tittar vi på fotbollen. HELT ointressant för mig....idag bestod Lördags myset av hönökaka med ost! Kontraster mot räkfrossor och grillkvällar med kall öl på klipporna som mitt Instagramflöde består av....Haha!

Snart läggdax...blivit helt sov fixerad nu. Ständigt trött....jobba heltid är INGET för denna fru....och sen pendla på det....NEVER!!!!!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar