Summa sidvisningar

söndag 6 juli 2014

Sena kvällen!

Vilken kväll det blev! Eller vad vet jag om det? Jag har jobbat men vi har kunnat sitta ute en stund nu när jag kom hem. Nu ska jag strax sova för att orka en arbetsdag till i morgon.

I morse efter frukost gjorde vi ett försök att cykla till Crossfit boxen för träning. Isidor satte sig på tvären och jag fick markera att då stannar vi hemma. Så gjorde vi...
När allt va frid och fröjd igen så tog vi bilen dit och Johan och jag kunde köra lite. Välte däck och körde kälke. VILKEN träning!!!!! Hur bra som helst och svinjobbigt!!!!

Vi fick med oss söta Alice hem sen som va här och lekte. Lite lunchgrill och sen va det jobbdax!!!! Nu har jag 3 jobbpass möjligen 4 pass kvar! Sen är det en sååååå välbehövlig semester att jag knappast finner ord!!!!!

Nu börjar vår cykelvecka i stan...nu gnälls det redan innan startskottet gått. Tycker det är jättekul att det blir lite rörelse i vår stad och att jag får åka en omväg till vart jag nu ska gör mig inget alls. En vecka om året klarar vi nog att ha det lite "obekvämt"...

Dags att fixa inför morgondagen!
Här hemma är det "ledigt" i morgon....jag känner mig lite avis.




Det finns hopp för framtiden.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar