Summa sidvisningar

måndag 21 juli 2014

Hej på er!

Vilken värme....nu får vi äntligen sol på vår semester. Vi badar,vi äter på tok för mycket glass,vi leker,det gnälls,det är sand i sängarna och faktiskt alldeles underbart. Man får inte vara bekvämt lagd med husvagn....man får ta det som det är och som det kommer. Dom andra åren har via varit helt slut när vi kommit hem...i år är allt lättare.
Vi har nog cyklat 4mil denna semester,under en vecka....det känns skönt. Vi är rastlösa och väldigt aktiva på vår semester. Vi ligger inte som några X på stranden....då kryper det i oss.
Idag har vi varit i Helsingborg och åkte vidare till Helsingör. I Helsingborg blev vi bjudna på lunch av Johans  föräldrar som kom dit. Mysigt att ses lite snabbt.

Nu har vi kvällsbrasan och idag är jag nog tröttast av alla. 16 åringen verkar vara nöjd. Annars ingen lätt ålder....men jag väääääägrar slita halvt ihjäl mig för att alla ska vara nöjda....i år verkar dom vara det utan ansträngning. Isolde är med oss, kan bli hypernervös när jag ser 4-5åringar helt släppta på en camping....aldrig i livet. Vi följer varje steg,...idag fick hon dock gå från toa själv. Det räcker gott och väl.

Nu ska vi se om vid får i säng dessa små snart....det är inte det enklaste och heller inte nödvändigt.
Ha en bra kväll!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar