Summa sidvisningar

lördag 26 juli 2014

Crossfit,värme och lata dagar!

God förmiddag!
Jag fick sovmorgon idag. Känns som jag sovit sådär i husvagnen med två barn kors och tvärs över mig. Vaknade med både en blöjrumpa och en stortå i ansiktet en morgon.
Efter frukost ute på altanen va det dags för ett träningspass i boxen. Semester brukar göra mig gott men tror nog mer att jag är taggad när jag fått ett avbrott. Inte kört så intensivt innan semestern heller. Jag körde en Wod med rodd,hopprep,kettlebells,marklyft och pressar. Så svettigt så ja kunde knappast greppa stången.
Härligt efteråt.
Det jag gillar mest med Crossfit är variationen. Att bli genomtränad eller kalla det "väl" tränad. Jag tänker mer och mer på vad jag har NYTTA av i träningen...smidighet,kondition och styrka är sånt jag har nytta av  min vardag. Så tänkte jag inte alls förr...då var det mest för det visuella och vad ögat såg som va viktigt.
Johan ska nu hjälpa mig att programmera i 4 veckor. Ska bli roligt!
Han är grymt duktigt och brinner för detta så till den milda grad. Just nu är det Crossfit games och han är besatt..fullständigt besatt! Haha

Idag blir det varmt igen...härligt! Isidor mår bättre efter sin febertopp igår. Idag håller vi oss nog i skuggan och tar en riktig slappardag hemma.

Jag tvättar och fixar..ska snart hälla vatten i vår pool här ute. Det får bli dagens bad i den. Isidor behöver återhämta sig lite till och vi häller i honom vätska i alla de former.

I kväll blir det till att grilla men tror vi får grilla några korvar även till lunch. Korv och bröd älskar jag.....min man säger att jag är "matkräsen". Inte då!!!!
Vad gör ni andra i värmen???


2 kommentarer:

  1. Tack för att jag får läsa din FINA MÅBRA blogg. Alldeles ny på att använda dator, o aldrig skrivit någon kommentar förut. / Mita

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Mita och tusen tack för dom fina orden!!!

      Radera