Summa sidvisningar

torsdag 3 juli 2014

Ernst,träning och bullbak!

Sitter och slötittar lite på Ernst. Ernst som ska vara "manlighet och sexighet". Jag ser det inte, jag ser lite den andra ytterligheten. Men hans program är mysigt och somrigt så jag gillar det.

Lagt barn lite senare än planerat. Dom va så pigga och uppspelta att det inte var nån som helst mening med att ens försöka lägga dessa två.

Vi har haft en bra regnig dag utan att ha satt näsan utanför dörren. Ljusen har varit tända på bordet hela dagen. Vi har bakat så mjölet yrde, vi har röjt upp och gjort en ny garderob till Isolde,tvätta mängder av maskiner,byggt lego,kollat på film och ätit kinapuffar framför Tv fast det inte är Lördag. Isolde tittade stort på mig och sa att det bara va Torsdag!!!! Det va lite "busigt" det. . En mysig dag då alla trots regn varit på bästa humöret!

När Johan kom hem blev det gym-träning för mig. Kunde konstatera att jag inte tappat något i min styrka tros slarv med träning. Kunde konstatera att jag fortfarande är stark!!! En roligt pass,ett bra pass. Jag är inte på gymmet speciellt ofta så jag såg några av de yngre killarna jag inte sett på ett tag. VILKA RESULTAT!!!! Käre tid ...dom va stor och bulliga och väldigt nöjda över spegelbilden och de brunbrända bröstmusklerna. Så klart man ska vara nöjd över resultat!!!!!!
Roligt att se!
Jag ska under semester och framförallt efter semestern få lite mer struktur på mat/träning. Vet att jag mår som bäst då.
Men snart är det semester och det finns massor av tid för träning. Gud,så roligt!!!!!

Först nu, eller förra veckan börjar jag känna mig återhämtad från pluggandet. Jag vet...låter galet. Men jag tror uppriktigt att jag där i april/maj va så nära en ordentlig genomklappning. Jag baserar det på att jag vid 2 tillfällen vakande med hjärtklappning...att jag va så ledsen...att jag va helt slut...jag orkade helt enkelt egentligen inte mer. Pressen va enorm,som en chock på nåt vis.
Men där måste jag tacka min träning. Den får mig lixom att "ladda" om....få distans....får energi. Men det kan oxå bli ett stressmoment...att jag MÅSTE hinna. Lite så har jag känt nu det sista och då blir det inte riktigt bra ändå.
Alla som vill så väl med uttrycket "va rädd om dig" värmer så ,men det är omöjligt att inte stressa upp sig under högskolestudier, du förväntas klara det,du måste klara det. Då krävs det massor pluggande. Inte så mycket att göra åt det,går inte dra ner på nåt tempo där. Inte heller sticka in en semester dag när det behövs. Nu har jag en fantastisk mamma som hjälpt oss MASSOR!!! Jag har också vågat be om hjälp och insett att det varit ett måste.

Men nu är det snart semester. Vilket roligt sommarjobb jag har. Jag älskar det! Men jag går med dåligt samvete för att jag jobbar för mycket....samma känsla som alla heltidsarbetande mammor har antar jag!
Annars känner jag mig enormt taggad för en hösttermin med roliga kurser jag tror passar mig bra. Enligt "rykte" en mycket lugnare termin!!!! Det vore skönt....även om jag bevisat för mig själv att jag faktiskt är förbannat duktig!!!!


Nu har jag vält ur mig lite klagan....sånt är livet!

Ha en skön kväll!!!!




Isidor provsmakar där bakom....haha!



Isidors favoritplats, stå vid köksfönstret och titta ut!

Bulle i hela munnen....fina lille Isidor!

Dagens bak!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar