Summa sidvisningar

måndag 25 november 2013

Ett tappert försök!!!

Morgonen började med en liten fotning av dom egna barnen. 2 av 5 fick det bli. Detta va inte enkelt...detta va en utmaning!!! Svårt att fota sina egna barn märker jag...dom är för vana vid just det. Med facit i hand vore det bättre att nån annan fixade det åt mig. Men men...jag gjorde ett svettigt försök!!!

Sen fick vi ta på oss allt som fanns i varma kläder och gick till Kyrkans Hus för lek och pyssel. Jag fick träffa Lisa och Anki...bara det!!!!!

Johan hade fixat lite lunch och sen åkte vi till Skövde med vår bil....som är nåt krångel med.. Jag tog dom små och fick och kollade lite julshopping. Isolde hittade ett par glittriga skor på H&M ....MED KLACK...i stl 28!!!!!!!!!
ALDRIG i livet att jag ens skulle fundera på att köpa detta!!!!
Fick bli ett par svarta med rosett....

Vi fikade och handlade..sen va vi på väg hemåt igen!

Isolde och jag bakade pepparkakor...några stackare blev det...tjocka som brysselkex och väldigt fina...men mest låg degen i våra magar!!! Så gott det är!!!!!!
Jag försökte kämpa en stund...men vek ner mig sen. Lite deg även i min mage!

Kvällen kom snabbt och jag hann städa lite innan träningen. Ett bra pass....mycket folk . Jag tränar nästan aldrig kvällstid och förstod en av anledningarna idag!!!
Lite armar,rygg och mage!!!!

Nu sover snart alla här...jag ska se om det finns NÅN bild att använda till nåt julkort!!!!


Nja...gick väl sådär kanske....haha!!!!

1 kommentar:

  1. Underbara foton!! Man ler och blir alldeles varm i hjärtat!!!
    Kram på dig vackra Fia!!

    SvaraRadera