Summa sidvisningar

tisdag 2 juni 2015

2 Juni

Regnet öser ner. Mysigt tycker jag men man börja känna sig liiiiite skakig. Det är trots allt Juni...sommarmånaden då vi nu ska börja vara barbenta och barnen ska springa i kortbyxor och grillkvällarna ska vara många och varma...eller?
I stället sitter jag uppkrupen med mina fårskinnstofflor och tagit fram fleecetröjan....

Anna och jag har pluggat. Hon är så rolig...hon började plugga igår..tentan är på torsdag. Min modersinstinkt drabbade mig och jag försökte hålla ett förmaningstal om att SÅ kan vi inte göra!!!!!!! Hon skrattade mest...sen löser hon det bara...hon fixar det ändå! Galet duktig!

Johan och Isolde åkte på fotboll i detta väder. Isidor och jag höll oss hemma. Det va sen en timma träningstid för mig...men idag så fick kroppen bestämma. Vila och lugn.....den är smart denna kropp!
Jag är för stressad för att få ut något av nån träning.
Inte ens "rensa skallen" funkar nu...kanske i morgon!

Nu är Johan iväg och tränar och jag ska lägga mig i soffan och läsa lite. Betydligt enklare än "plugga". Två helt skilda saker....för mig, Men det brukar ge bra effekt...kravlöst...bara läsa....är en del kurslitteratur att plöja igenom!
Troligen sover jag inom 1 timma!
Hittade denna pigga hängandes i blomman idag...lite ny prydnad i huset!!!!

Även denna herren va helt slut idag....


Kvällsmat i "plugghemmet"...då blir det inga skalade potatisar med kött och sås inte....då är det snabbmat som gäller!!!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar