Summa sidvisningar

söndag 28 juni 2015

Överraskningsresa!

I går morse bestämde vi oss för en överraskningsresa för dom små...kanske mest Isolde som förstod den grejen. På onsdag fyller hon år så det blev en "liten present".

Vi åkte till Borås djurpark.
Blev så där lagom...lagom varmt,lagom med folk och lagom med sol för att dessa djur skulle vara något "pigga". I bland är vi varit där så har dom varit så slöa att vi knappast sett dom.

Detta med djurparker brukar trollbinda både vuxna och barn. Så även igår!
Dock borde vissa föräldrar fundera över varför man utsätter sig för det.....så många hot,gnäll och skäll jag hörde på samma dag. Tråkigt då målet för en sån här dag ALLTID måste vara att ha det trevligt antar jag...eller är man som barn van vid detta.....kanske mer jag så får en sån där gråt klump i magen.
Vi hade en jättemysig dag och det va trötta barn som somnade i bilen efter ett besök hos farmor och farfar också. Det betyder att dom va vakna länge sen.

Idag fick vi lite sovmorgon.
Jag "pyste" ner till gymmet för träning.Bra start och detta med morgonträning är min grej. Älska att starta dagen så och målet är att göra det så många dagar som möjligt under mina 6v ledighet.
Sen kastade vi oss alla i poolen utom storebror som sov.

Trodde på en dag i solen...så ser det inte ut!
Vi ska ner i källaren och fixa till med vårt lilla hemmagym....jag ska till MIO och hämta stolar....köpa matta och i kväll siktar vi på GRILL!!!!

I morgon är vi lediga också.....
Känns som det var en välbehövlig långledighet för oss alla!























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar