Summa sidvisningar

måndag 1 juni 2015

Vid gott mod!!!!

Jag pluggar läkemedelsberäkning...i morgon bitti skrivs det....SKRÄCK tentan! Så skön när det är klart,oavsett hur det går. Men som det känns nu så går de bra.....kan snart räkna i sömnen! men det betyder inte att man inte kan göra ett fel...ett fel får man inte ha. Här är det 100% som gäller!!!
men nu går det bra....hoppas det håller sig så bara!
Ska räkna lite till nu i kväll. Sen får jag nog sova tidigt idag!

Vi har varit på "Dagisfest" nu i kväll. Regnet började ösa ner så vi fick gå in på dagis...vi hade väl bara fått av oss den blöta regnkappan innan solen sken igen. SÅ mysigt och så härliga barn och fröknar!
Vi gick tipspromenad och hade med egen picknick korg.....jag gjorde brieost/salami smörgåsar. Glömt hur gott det ÄR!!!!!

Har gett hemmet lite kärlek i form av dammsugit och torkat golv. Katten springer ut och in och pälsen hans är enorm och det fastnar det mesta i den.

Johan är och kör en Wod med ett gäng. Passar mig bra...då kan jag plugga!

Vet inte hur vi ska fira i morgon när tenta 1 av 3 är skriven. På torsdag skrivs dom sista två. SEN ÄR JAG HALVVÄGS!!!!!!!!!
Är ju inte klokt...halva utbildningen är då klar!!!
Marika planerar för vår vidareutbildning redan och ja bli alldeles svettig om överläppen. Men SKA jag göra det så får det bli direkt efter...m ingen ger mig "drömjobb" per omgående då med en toppenlön:o))))) troligen inte det sistnämnda!!!

Träningsfri dag....i morgon får jag nog försöka mig på lite fysisk aktivitet. Suttit still i flera dagar nästan!!!!

Ha en bra kväll!
Räknar å räknar vänder och vrider....

Min lille prins!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar