Summa sidvisningar

söndag 28 juni 2015

Vår oas

Senast idag pratade vi om hur bra vi bor här. Älskar vårt hem...det vi skapat tillsammans....planerat och genomfört. Johan har snickrat och jag skött det andra omkring...barn,mat,städ och fix. SÅ man är TVÅ om sånt här. Jag har slitit som ett djur på mitt håll....
Nu känns det som vi ligger lite i startgroparna igen för att fortsätta. En Isidor kom till oss för 3 år sedan och där...där tog vår tid slut för husrenovering. Lusten också....vi skulle bara överleva!
Det gjorde vi med "nöd och näppe"....
Jag är inte återhämtad alls än...men mot rätt håll.
Så nu...kanske vi kan ta tag i sakerna igen.För det är verkligen roligt när man skapar tillsammans.

Idag har det badats här....Isolde och jag tog en "tjejtur" och hämtade stolar,köpte mattor,köpte kalas-grejer....åt glass...pratade om livet,om solen,om kläder,om regler och om mina vita byxor. Hon är härlig...så rolig!

Sen hem till en sprallig lillebror som fick äran att att följa med mormor  hem (total lycka här) medans jag va barnvakt åt Isoldes dockor.....

Planen för kvällen var att jag skulle GRILLA pizza...japp, det är att krångla till det ordentligt för sig. Tyvärr fick jag inte tag i nån "sten" som man skulle ha....så det blev ugnen. GALET gott!!!!!

Nu sover småttingarna....store sonen ska "jobba" i morgon. Ledighet för oss andra!

Därför blir ju söndagen lite som helg!!!!!!

Johan kvittrar som en kanariefågel här...han har fått i ordning på sitt "gym". Nu är det bara viljan det hänger på...för MIG!

Nu känner jag mig nöjd med denna dag och ska parkera min ända i soffan...hos katten!!!!
Dessa två.......haha!


Han visar sin BÄSTA sida (sveriges snyggaste)

Älskar vår stora altan...där ryms mycket!



GUDA GOTT




1 kommentar: