Summa sidvisningar

måndag 29 juni 2015

Han som förändrade allt!

God kväll!
Nu har jag landat i soffan efter att legat en stund hos Isidor. Kan ligga och bara titta på honom...på det mini-lilla ansiktet...den lilla näsan. Han är perfekt...som alla mina barn. Men han är inte självklar hos oss och han och vi kommer få kämpa. Det har varit tuffa tre år.....han förändrade allt för oss!
Vi är så glada för ALLT han lärt oss. Lärt oss uppskatta varandra,vilka människor som betyder nåt. Vad vi ska glädjas åt och att vi ska och måste vara rädda om varandra. Vad vi ska bry oss om och vad vi ska låta passera.....Jag gnäller inte för "småskit" längre....det kan jag inte!
Kanske han kom till oss att en anledning....vad vet jag!
Idag är han en pigg och oerhört glad liten kille med en del spring i benen...även om han blir sjuk väldigt snabb och väldigt ofta. Men nu känns det så mycket mer stabilt! Nu känns han som vilken 3 åring som helst....


Älskade lilla ungen !

Isolde åkte till mormor med fullpackad väska och 100 kramar delades ut.
Isidor och jag gick till stan...en lastbil valdes på leksaksaffären.Lycka och jubel ändå ner i sängen för denna lastbil!
Hem och bjöd pappa Johan på nybakta bullar. Lastade en hel kärra full med skräp...till återvinningen med det. Skön känsla!

Sen invigde jag vårt "gym" i garaget. Nyköpta grejer (känner man min man så köps det bästa av grejer). Så skönt att kunna stå där nere och min "wod" blev slitig och 200 rep av diverse övningar fick jag ihop. Så klart lite marklyft var med!

En bra dag och en sån skön ledighet!
Nästan svårt att tagga till igen och jobba i morgon!
Tur det brukar lösa sig snabbt!
"Dig ska jag älska varendaste dag,så länge jag lever mitt allt ska du va"







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar