Summa sidvisningar

torsdag 4 juni 2015

Vad gör jag nu??

Vilken knepig känsla som infann sig här nu. Isolde är vaken än...ingen panik att jag måste plugga och barn måste sova. Jag vet inte ens vad man gör kvällstid längre. Man tittar på Tv...men så innehållslöst det plötsligt kändes. Jag hämtade barnen och vi tog e promenad till stan idag och firade med en fika!!!!

Kvällens spinning höll på att glömmas bort i min glädjeyra...vilken mardröm! Men jag kom på det så klart och ett härligt gäng var med idag. Idag fick jag till ett riktigt tufft pass....då räcker 30 minuter vill jag lova.

När jag kom hem stod 10 röda rosor på bordet från Johan. Han är inte mannen som stör komplimanger so tuttifrutti strössel precis men NÄR han visar mig uppskattning så gör han det verkligen. Han är imponerad av mig och framförallt läkemedelsberäkningen...han har verkligen fått se vad termin 3 inneburit. Galet mycket!!!! När jag tänker efter är et nästan inte klokt. Tur att terminen ska göras om för nästa gäng!!!!!

Vi firade med lite mysig mat och sen badade vi barn ...eller Johan gjorde och jag städade hemmet.

Känner mig så förbannat lycklig nu...känner mig som ny....som jag är tillbaka till livet. Låter ju hemskt...men ärligt...lite så!!!!!

Nu ska Isolde och jag krypa upp i sängen och titta på Tv....bara hon och jag!!!!!
I kväll åker denna fram!!!!

Älskade  Johan som jag älskar dig......

Isolde är redo för student i morgon.....fin enkel vit klänning!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar