Summa sidvisningar

måndag 6 februari 2012

Just nu.....

Kastat mig ner i soffan...lagt Isolde....Johan tränar ,några söner hos sin far. Store sonen hos morfar och hälsar på.
Efter dagis har Isolde och jag burit in ved, känner mig så där självständig och redig när jag gör sånt. :o9

Isolde och jag har lekt å lekt...

Just nu så känner jag mig så slut i kroppen att jag vill gråta. 14 v med sammandragningar ....vissa dagar massor. Vissa dagar några färre. Hela min kropp skriker efter lugn.....hela jag känner mig som överkörd av tåget som backade tillbaka. Idag sa jag faktsikt till Johan -Va fan ska jag ta mig till??? Detta är ord jag inte tror han hört mig säga förr....
Jag kan stå ut med ganska mycket, är ganska så smärtålig. Inte den gnälliga sorten som känner efter. Min reumatism har gjort mig ganska "tålig". Men detta börjar bli mer än vad jag orkar.....OCH vad hjälper detta gnäll. Inte mycket kan jag lova er. Jag får snällt gå här och vänta in dagen. Har knappt tänkt på förlossningen....den får bli som den blir!

Vissa dagar har ju varit så bra nu....när jag va sjuk va det hur lungt som helst. men att ha dessa "förvärkar" som det kallas...som i mitt fall kan liknas med värkar. RIKTIGA ....såna man får andas sig igenom och stå på tå. Dom gör mig helt slut!

Så då har jag gnällt klart och ska återgå till plant läge och Familjen Annorlunda...snart...Å dessa kvinnor verkar inte lida av några förvärkar inte!!!!!!
Snygging där......




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar