Summa sidvisningar

tisdag 28 februari 2012

RANELID och invägning!

Morgonfix och Isolde cyklade på sin nya cykel till dagis. Mormor kom och körde store sonen till sin "lastare", eller vad det nu heter ut i skogen . Han gör praktik. Varit så mysigt att haft honom hemma nu i i snart 6 v. Han bor på skolan annars!

Jag pluggade i mina lurar och hade laddat min mobil med Melodifestivallåtar...Lyssnade på Ranelid och log...tänk alla dessa skriverier om denna karl....Den låten är inte sämre än väldigt många andra. Slog mig oxå att undar vilken BrunUtan sol han anväder...för det ser ut att vara förbaskat...intensiv i sin färg. Jag menar ganska hyffsat resultat ...:o)))  Man ska vara försiktigt med BUS och eftersom jag övedoserar det mesta så kanske jag borde sluta....Till Johans glädje då han rynkar näsan åt mig när jag nysmord kryper upp bredvid honom....haha. Solariesvett luktar det verkligen.
Nog om Ranelid....

Isidor skulle vägas idag...tyvärr hinner om inte lämna livmodern förrän de ska bedömmas dessa barn...och inte blir det bättre. Att det ska bli nån "byggare" av denne lille tanige gosse vet i 17.....:o)

Idag va han inte uppe på sin födelevikt....Hmmm....3.845 g idag!
Han ska vägas på torsdag igen!!!!

Jag har promenerat i 45 min...Härligt!!

Ingen mer träning än så idag.
Nu ligger Isolde här och vilar.
I eftermiddag kommer Linnea hit med sin mamma.

Jo...Ranelid igen....Undra om han är lika brun på magen och ryggen....haha.....Vill jag vet???? Näääää......




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar