Summa sidvisningar

onsdag 3 juli 2013

I brist på SOL!

Släpat ut alla kuddar till altanen. Som vi alltid får göra när vi tror solen ska skina lite. Idag är det lite "halvdant"!
Men jag tycker ändå detta väder är helt okej,inget badväder men....
Nästa vecka har vi hoppet på . Verkar bli fint!
Men innan dess så få vi ta fram "tuben"...solbränna på tub. Det är ju så bra så jag vet inte hur jag skulle klara mig. Vilket bekymmer va???
Fanns inte en enda ml kvar av nån "Brun utan sol" i mitt skåp så idag köpte jag en...där du själv kan ställa in styrkan. Toppen ju! Man kunde välja från riktigt ljus till mörk och flera nyanser där mellan. Jag köpte min på vår ICA.

Vi har hälsat på personalen på gymmet idag,sagt hej till Stefan och Elin,fikat med Anki+ alla barn och min store son tog frukost mackan där. En liten "torgsväng" (hos oss varje onsdag,en stor händelse). Då vallas alla barn och målet brukar bli Lindex!!!

Nu sover det lilla glada barnet...han är nämligen på toppenhumör och att han igår va så sjuk kan man aldrig ana idag.
Han pussas med hela tungan i ansiktet, en snorsträng får man lixom på köpet...mysigt!

Stackars barn, i måndags när vi skulle åka till Alingsås så brände han sig på min plattång. Ni vet...jag skulle bara hämta en snodd till Isolde på toan. Då hann han krypa fram!!! Mn flygande räddning på ca 3 meter hjälpte inte.
En stoooor flåsa på den lilla tummen. Känns ju så gräsligt hemskt! Inte undra på att han har "gnällt"
Får så dåligt samvete, det är ju VERKLIGEN mitt fel! Så är det ju bara...

Träffade Isolde och hennes dagis gäng när vi va på väg hem. Dessa fantastiska "fröknar". Hur kan alla dessa välja så rätt i sitt yrkesval? Jag är så nöjd så jag kan inte känna en bättre känsla. Då ska man veta att jag tillhör dom ganska "kräsna"..eller vad man ska kalla det! Jag är nämligen inget stort "fan" av dagis egentligen. men har ändrat mig! Själv känner jag fortfarande doften av gummistövlar och galonkläder när jag kommer in på dagis (förskolan,jag vet) det drar i hela min mage....minns hur hemskt jag själv tyckte det va på dagis,paniken!!!!
Hur jag "tvångsvinkade" till mamma när hon körde iväg i sin vita lilla bil...kvar blev jag! Hur dom skulle locka med allt möjligt roligt för att få mig sluta gråta. Jag ville bara hem,hela dagen!!!!!!!
Jag va sannerligen inget dagisbarn!
Men mina barn har trivts bra. I synnerhet Isolde. Hon älskar dagis!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar